Штучна трава, декоративна штучна трава

Штучна трава купити Львов може бути виготовлена з м’якого поліетилену або жорсткого поліпропілену, перший варіант підходить для облаштування дитячих та спортивних майданчиків, другою вважається декоративним
  • В наличии
В наличии
269 ₴
Штучна трава може бути виготовлена з м’якого поліетилену або жорсткого поліпропілену, перший варіант підходить для облаштування дитячих та спортивних майданчиків, другою вважається декоративним. По виду вона імітує справжню рослинність, як травинок виступає ворс довжиною від 6 до 100 мм. Підстава виконана з еластичного матеріалу, знизу укріпленого латексом.

Види штучної трави


Засипні газони, коли між травинками засипаються гумові гранули або пісок, збільшують амортизацію при бігу, пом’якшувальні тертя при ковзанні. Цей вид ще називається штучна трава футбольна, оскільки застосовується в основному на спортивних майданчиках.
Полузасыпные газони, варіант для універсальних спортивних майданчиків або тенісних кортів. Між ворсинками насипається кварцовий пісок, який поліпшує зчеплення взуття з поверхнею.
Незасыпной газон, який просто укладається для краси (за нього не варто занадто багато бігати). Це може бути штучна трава для кладовища, ландшафтного дизайну.


Штучна газонна трава може бути будь-якого кольору, але найчастіше можна зустріти традиційні зелені відтінки. Особливо натурально виглядає покриття з травинками двох тонів, світло — і темно-зеленого. Для тенісних кортів і дитячих майданчиків випускають покриття з червоним або коричневим ворсом. Штучна трава футбольна зазвичай являє собою комплект із зеленої основи і біло-жовтої розмітки.

Штучна трава — покриття з високою гігроскопічністю, тобто вона пропускає воду через мікроотвори. Завдяки цьому на поверхні не скупчуються калюжі, вона не страждає при заморозках і перепадах температури. Хорошою вважається показник у 60 л/хв на 1 квадратний метр, такий газон можна регулярно мити з шланга, в тому числі із застосуванням хімічних миючих засобів.
Меню